Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text haiku1dec2014. Algotezza.


Kritik på en text (1216) rim



Boktryckerikonsten får buga
den var således blott en fluga?
Ack en sådan bitter lott
att tvingas under den schavott
vilken tar så raskt av daga
den text som är, var till att behaga




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-28 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP