Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så stark men så skör

Alla dessa tårar som vilar

bakom Hans två ögonlock

som hela tiden finns där

och påminner Honom

 

Känslan om svunnen tid

lika starkt nu som då

kan den beröra Honom

och med sådan kraft

 

Han är av segt virke

står stadigt

men Hans inre

är av sköraste porslin

©AngelaBohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-01 16:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört berör inom!
2014-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör tanke och känsla!
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP