Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var gömmer sig väl en militär bäst om inte bland militärer? Var gömmer sig väl en katt bäst, om inte bland duvor? Fullsk ärmsjägarens bästa, en plunta full av lakansröda smultron.


Ogebripligt i sanning




Det
jag och
en annan
människa var
överens om idag

var
att vi
inte var
överens om
allting vi tyckte

men
att det
på vissa
punkter fanns
likvärdiga åsikter.

Samt
att det
kan vara
en vinnande
giv att inte alltid
ge luft åt sina som

åsikter,
bara för
att de en
smula råkar
avvika från en
annans. Ibland
är ett samtal med

en
och
annan
person rent
av sådant att
det bär mer frukt
än väntat. Utan att

en
för dens
skull behöver
tala om just trädgårdens

mödor
och bestyr
eller heller är
fullt ut bevandrad
i hur att beskära fruktträd.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 764 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-23 21:05



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Fantastisk gruppering eller va det heter av texten. Snyggt det ska jag sno rakt av någon gång när du ser.
2015-02-23

  ULJO
En stor applåd för denna betraktelse
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP