Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusfenomen

Den korta dagen
solstrålar underifrån
snart vintersolstånd




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-03 09:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det skönt äntligen vänder det!
2014-12-21

    Birgersdotter VIP
Fint med solstrålar underifrån
2014-12-04

  Anya VIP
Tycker om solstrålarna underifrån... Jaa jordaxeln lutar ju bort från solen så rent naturvetenskapligt kommer strålarna "underifrån". Sedan kan man se dessa strålar som en metafor för det mörka i oss den här tiden på året.
2014-12-03

  Njord
Ja visst känns det skönt att det inte kan bli mörkare än så, Fin haiku!
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP