Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på det

Du säger att du
inte litar på mig
jag säger att
man sårar inte dom man älskar
framtiden vet vi inget om
förutom att mina läppar är låsta
nyckeln svalde jag
och la i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-04 18:00



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starka ord;i snyggt diktat format.
2014-12-04

    Lars J
Tillit är så viktigt, men är man en gång sårad är det svårt att lita på någon fullt ut, bra diktat!
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan