Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollskog trollhår i en ryggsäck som jag bär

Jag vet att du inte
kommer att springa in i mina armar
om katastrofen skulle inträffa
men jag köper skumpa
för att minnas GBG
jag åker förbi
färgaffären och tänker på
ensamtiden
innan
ensamtiden
polackerna bredvid dom meckar och pratar
jag vet en polack som höjde sina ögonbryn
i ett oväntat ögonblick
så vad är jag uppe i nu
100 dikter ?
vet ej jag slutade räkna
när jag insåg
att regnbågen är vacker
men skatten är tagen




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-04 20:06



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Stark känsla i dikten som lyfter mot slutet. "Att regnbågen är vacker men skatten är tagen". Målande ord som säger mycket.
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan