Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykelpump

Hjärta




Övriga genrer (Aforism) av Knodulla Unkenpulla
Läst 160 gånger
Publicerad 2014-12-04 23:01



Bookmark and Share


    Knodulla Unkenpulla
Gratis tips till korsordskonstruktörer...
2014-12-05

  Respons VIP
Kort!
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Knodulla Unkenpulla