Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mete oro log

Kalla mig inte metrolog, för jag är meteorolog, sluta vara låg!
Jag spår väder, och då mäter man inte med någon jävla våg

För mer information:

De lättkränkta meteorologernas riksförbund, DLMR
kallamigmetrologigenochdetblirdetsistadugöridittpatetiskalillaliv@smhi.se




Fri vers (Fri form) av Knodulla Unkenpulla
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-24 13:07



Bookmark and Share


    Knodulla Unkenpulla
Mr "FF-handskar" Dan, tack... :)
2014-11-24

    Dan Myrbeck
Haha - välkommen till
poeter.se!
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Knodulla Unkenpulla