Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det något som inte är bra älskling (PMS-kossa)?

Det var en varm försommardag och humöret var på topp när jag öppnade ytterdörren och steg in till vårt gemensamma hem. Ganska snart visade det sig att där rådde ett bistert vinterklimat, baserat på blickar och tonfall från älsklingen.

- Älskling, är det något som inte är bra?
- Det vet du nog
- Nu förstår jag inte vad du menar...
- Spela inte dum, du vet exakt vad jag menar!
- Nej älskling, kan du inte föklara så att jag förstår?
- Tro inte att du kan komma undan genom att spela dum, du vet exakt vad det handlar om!
- Nej, jag vet inte, ärligt!
- Den gubben går inte, det är likadant varje gång...
- Ja vad det än är älskling (jävla PMS-kossa) så jag tusen gånger om ursäkt för vad det nu är jag har gjort eller inte har gjort (ty outgrungrundlig äro PMS-kossans logik och nu är det bara att bita ihop och ta en massa skit tills det hela är över denna gång)




Prosa (Kortnovell) av Knodulla Unkenpulla
Läst 186 gånger
Publicerad 2014-12-08 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knodulla Unkenpulla