Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underhåll


Extra stora i kontakt
med vågorna
Behåll kärleken i ditt hjärta
Förväxla inte kärleken
med erotiken
Det kommer känslor
ur öppna system
Lösningen är det som kostar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Owe Öst VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-05 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP