Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar är bättre

Som sommarmorgonens dagg
I blicken någonting skört
I leendet en värme

Hud som lenaste sammet
Läppar som nektar och honung
En röst full utav liv

Glädjen i hennes blick
Rodnaden på hennes kind
Vetskapen om att hon är min

Sedan spricker drömmen
Verkligheten som ett snälltåg
Kraschen mitt i hjärtat

Lugnande andetag
Pulsen som sänks
Snart börjar allt om igen




Bunden vers (Annat versmått) av Thx
Läst 154 gånger
Publicerad 2014-12-06 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thx
Thx