Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenfallet

Kall fot i snön
du är nästan nära, men långt ifrån
jag ser dig inte
men gråter ändå.

En kall natt och snön i mitt hår
tänker inte på dig i alla fall
säger jag, i alla fall

Du lyser när du ser mig
jag trycker dig ifrån
för att jag kan bara
göra så.

Jag är tom och kall inuti
känslor är floder man dränker sig i.




Fri vers av Flyktbenägna Nellie
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-06 18:11



Bookmark and Share


    Haraldthor
äktighet och väntan...fin

2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Flyktbenägna Nellie
Flyktbenägna Nellie