Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som aldrig känt sorg kan aldrig bli riktigt lycklig...


Sorg

Tunga fötter
Ingen rewand ingen fastplay,
Slowmotion...
Sankt
Gud är senil eller glömd, skit samma.
Ränder...ingenting...allting
Vit text på vitt papper.
Punkt
Ingen stor bokskav




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lena Karman
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-07 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord känns nakna. Som ett skrik. Blir berörd. Starkt.

2014-12-12

    Faelnirv

Kraftfull och så berörande. Älskar den!
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Karman
Lena Karman