Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av Njord


Sextioförsta breddgraden

Solen dalar ner
fjorton och trettinio
mörkt sjutton timmar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-08 17:51



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Mörkret är inte kul att leva i när kroppen behöver sol och ljus! :(
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP