Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vad jag inte förstår




Vill jag förbjuda.
Sport dans morgontidningar kyrktak alkohol murriga oljemålningar färger (eftersom de kan upplevas som exempel på rasism och diskriminering) julgranar djurcirkus djurparker djurförsök husdjur djurtävlingar djurmodeshower krig våld misshandel övergrepp våldtäkt rånförsök lyckade rån damtidningar funk (musikstil) country (musikstil) julgranspynt ägg kiwi (grönsak) avocado (grönsak) aubergine (grönsak) jordärtsskocka (grönsak) privatbilism (grönsak) färsk Svenk frukt tobak vin Rinkeby öl squash systembolagets spritsorter veteranbilar med mera (avbryter för att titta på nyheterna i teve)

Rafflande fortsättning följer senare




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-08 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är ju så bra!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP