Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indigo-barn

Det viskas i natten
Det tisslas och tasslas
Vad kan vi göra?
Hur kan vi hjälpa?
Du har så mycket på dina axlar
Du har så mycket inom dig
Lilla fina du

Du har sån styrka
Du har sånt mod
Du har en vilja att hjälpa
Du har en varm själ
Du känner med hela världen
Du har ett fantastiskt leende
Du sprider glädje överallt

Låt oss hjälpa
Vänd dig till oss
Vi är alltid runt dig
Be oss om hjälp och styrka
Våra vingar beskyddar dig
Änglarna är dina vänner
Lilla fina du

Du är känslig och vacker
Du har ett gott hjärta

Du är ett indigo-barn




Fri vers (Fri form) av Gratanja
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-09 09:41



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt fint skrivet.
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gratanja