Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Jag pausar
Jag andas
Ut med gammalt, in med nytt
Jag vill börja om
För mycket prylar
För många måsten
Men här är lugnt

Själen vilar
Hinner ifatt mig
Jag har sprungit för fort
Gjort det misstaget förut
Men här är lugnt

Sitter i en röd stuga
Ser sjön genom fönstret
Allt andas frid
Mitt hjärta gläder sig
Och här är lugnt

Fågelkvitter, måsars skrik
Fingerborgsblommor och jordgubbar
Plymspirea och orkidéer
En brygga med en båt
Och jag är lugn




Fri vers av Gratanja
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-04 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gratanja