Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras ögon är inte tomma, dom är öppna



Under morra Träskrikland ett rentutav bonjovialiskt vansinnesallmäntryck.
Vem var det som sa det? Ruskigheter och svart pedagogik i ett lock över allting.
Julfrosse-euforin triggar sakta igång Ett Dåligt Samvete och vissa tankar fel.
Gränslösheterna isolerar Kärlekens innersta rum och Psykiatrin sträcker inte fill.
Darra fryken snålar bak. Lyxkonsumtionen. Tiggarna fryser. Porra byxvreden håller till i en tyst desperation efter närhet och bekräftelse. Poker. Mår i magen gör hon Bankchefen ont 29 miljoner om året. Knill i ovissa kanaler a runda kval absenta animi.
Fröken Krall Fröken Knall jiddra blåjoker kamomall i queerianans alla skräderveck.
Självkänslan hos ett älskat barn sprider oro hos dom bestialiskt kuvade och stympade.
Filmen du är med i... vars mediokra manus ger dej en overklighetskänslor.
Du kämpar dej upp och till jävla jobbet en vecka till, landet ett Dårhus, vi vill inte vara med längre. Förträngningssamhället. Kärleken får inte plats i kulturen vi lever i.
Metafysiska ljusfenomen utav ren och skär ömhet gör sej påminda hos människor som väljer att stänga av mediecancerbruset, mobilerna och internet och istället går ut i naturen in i sej själva. c. Och dansa lindyhop.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-09 19:00



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
Riktigt snygg
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP