Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törstsläckaren

Fördom rinner ur
Modermjölkens tetrapack
En tomhet blir kvar

Vemod dricker dig
Genom barnasinnets mun
En kyss av livet

Stolthet sörplar tyst
I trygghetsträdets skugga
En unken tanke





© georgmoller.se







Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-10 00:14



Bookmark and Share

  RitaBrunner
Tänkvärd trippelsenruy!
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller