Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet!

Jag är dunkad och drunknad
I ett hav som bara du vet
Jag vill inte mig vända
Ens huvudet mot toppen

För jag vet att det är bättre
Så som jag har bara som nu
För jag vet om jag återvänder
Inget annat än smärta, väntar

Kanske jag är vilse
Men jag har det bra
I en värld utan dina lögner
Och all skam som du gömt, länge.




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 100 gånger
Publicerad 2014-12-10 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS