Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordet 'snarlik' har här fått en oväntad användning genom att genomgå en böjningsformsoperation. Även ordet 'böjningsformsoperation' såg dagens ljus först nu och kan därmed titulera sig nyord.


Tänk om alla människor då och då lider...




...av samma eller snarliknande själsliga ohälsa.
Kan man då säga att själslig ohälsa är något
som bara drabbar en del människor? Ungefär
som suget efter råbiff eller flygande Jakob?
Jamen, om det nu är så

att alla människor då och då krisar och det bara
handlar om omfånget av ångest och lidande
som den i stort sett enda skillnaden. Kan man
då alls tala om att psykiska problem alls finns?
Och om det inte är

mindre vanligt än exempelvis sug efter godis,
vin eller mat... måste det då medicineras för
den åkomman? Jo, förstår du Agneta, jag har
ett sådant sug efter något att knapra på att jag
biter på naglarna.

Har du någon medicin mot det? Vad sa du?
Champagne med jordgubbar och piskad grädde?
Finns det på recept tro? Jaså, motion. Nej, det
har jag redan utskrivet. Jag har bara inte haft
tid att hämta ut det på apoteket än.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-10 10:41



Bookmark and Share


  Kim VIP
Nej hämta ut nej! Nästan varje dag tänker jag idag ska jag göra tai chi chi Qong! Men dagen går så fort och sent på kvällen är risken att man blir för pigg!!
2014-12-10

  Nanna X
min healer säger att det inte finns några sjukdomar öht, varken psykiska eller psykiska. det finns bara dåliga energier.
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP