Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets vida marker

Molnen mörka
på himmelen.
Regn faller ner
på ett världsligt hav.

Tankarna kommer
plötsligt upp till ytan.
Dags att förändra
sitt yttre
och sina inre val.

Sjunka
eller flyta?
Yta
eller djup?
Förr
eller framöver?

Viljan att vara hel.
Uppleva omgivningen,
från del till del.
Försöka att hitta mer.
Bortom hägringarna.

Från natt
till dag.
Från dag till dag.
I hus
och rum.
Få husrum.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-10 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP