Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med luften fastnad i halsen kvävs jag

De säger att det regnar
men jag tror att himlen gråter åt mig
för ögat är torrt och jag är tom
ett tomt skal utan innehåll

Moln är himlens bomull
men de är nog inte så mjuka
ständigt det svarta
hänger över mitt huvud och följer mig

Alltid två steg kvar till slutdestination
alltid två. Försöker springa ikapp
men det funkar tydligen inte så

Hjärtat i halsen säger de
fast det sitter ändå alltid på vänster sida av mitten
men luften fastnar i halsen kvävs jag
känns som hjärtat sitter utanpå
blodet i ådrorna bubblar inom mig

Tanken skaver och kliar
ser sinnet som en tom kanvas
en tavla utan färg som skriker på mig
hjärtat utanpå kroppen
men hård som en sten
med luften fastnad i halsen kvävs jag




Fri vers av Flyktbenägna Nellie
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-10 20:42



Bookmark and Share


    skamfilad
Jäkligt snygg rytm och jag tycker väldigt mycket om dina ordval.
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Flyktbenägna Nellie
Flyktbenägna Nellie