Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågdansaren

Jag följer lättjan i dansens gester,
jag skriker yra i evig grav,
och timjan blommar där lyran ljuder,
men över vågorna svävar jag.





© georgmoller.se





Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-11 20:50



Bookmark and Share

  RitaBrunner
Verkligen jättefin!
2014-12-12

  anathema VIP
Håller med föregående om att denna är värd att bygga vidare på för läsarens skull. Likväl härlig i sin nuvarande skepnad.
2014-12-11

  Mia Bergenheim
Lätt och vemodigt vacker, diktens talande bildspråk känns bedårande
2014-12-11

  Johan Strömstedt
Fortsätt, det blir en fin visa. eller den kanske redan finns i d-dur. Bra!
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller