Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder längtan känslan

Kommer du ihåg
när vi var som dom
längtan
frustrationen
blickarna
vidrörningarna
hur man lyssnade efter fotstegen som man lärt sig
att tolka
hur man inte orkade vänta längre
trots att man inte hade nåt val
och vem skulle ta första steget
vem skulle ge första kyssen
hur många nätter
man somnade oroligt
jag kommer ihåg
dina lyckliga ögon
ditt trassliga hår
din smala mage
dina ord
som gjorde mig hetare
än glödande kol
våra stulna nätter
som jag aldrig ville
skulle ta slut




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-11 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan