Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Om någon nu är intresserad. I stället för att pressa in saker som egentligen inte passar här, och hela tiden tvingas radera gamla texter kanske i onödan. Länkade verk ej nödvändigtvis litterära, ofta blogginlägg. Denna lista redigeras löpande.


Plats för annonsering av publiceringar på annan plats

Inleder denna lista med att länka till ett fotoblogginlägg (från 1 december 2014) med bilder av vårt julpynt därhemma: Juldekorationer

2014-12-22
Jag har startat en blogg för "vår" odlarförening (Träringens odlarförening) på odlarforeningen.tumblr.com och sparkat igång den med första delen av en intervju med min sambo, ordförande i sagda förening: Intervju med Anna Kasurinen, ordförande i Träringens odlarförening. Del 1 - allt möjligt sånt här, som ligger i luften och som vi har intresserat oss för en del

2015-01-11
Bloggade en massa idag (låg efter schemat). Förutom två diktöversättningar (mina egna gamla från svenska till engelska) och en snurrig nyårstext vilka nog alla får komma upp här på poeter.se en stund i alla fall var det ett litet inlägg med något om risken för en jättesolstorm (1 in 8 apocalypse) med länk till den här artikeln och en uppdatering till bloggläsarna om att det hänt saker på odlarforeningen.tumblr.com. För det har det. Där har jag också bloggat i dag, både del två av ordförandeintervjun, Den här föreningen... och en hög gamla foton.

2015-01-18
Igång igen åtminstone för närvarande med bloggskrivande varje vecka. Tema huvudvärk föranlett av epilepsianfall med tillhörande ögonbrynsuppslagning.
Övriga genrer av Martin Hellberg Olsson
Läst 246 gånger
Publicerad 2014-12-15 05:55Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson