Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tur


Fyrtal!!!!

Carribeanbordet otåligt.
Croupiererbyte.

Han är religiöst bestämd på att satsa blint på sjätte given.

Ett bet mellan honom och den Gud han inte tror på.

1600 i ante.
Ribban hög.

Två första kungar, tre andra foldar han.
Mer religion?

3200 i betten nu. Han lägger ut typ alla chip.

Fyraååtta, nästan fem papp.

Tyst så han hör sin ångest, själva drivet för liret.

Banken öppnar. Snygg croupier.

Ess, ess par i ess.
Han är körd.
Det är kört.

Två kungar mot två ess.

Kan lika gärna...gå.

Den snygga öppnar medspelarnas kort.

Hans hand nu.

Han ber om tid.

Ber.

Kan hon smyga?

Upp korten?

Tack.

Kung. Kung.

Det visste han.

De visste han.

Nia sen.

Kung.
En tredje kung.

Triss. Triss! TRISS!!!


Kung.




Fyrtal.

fyrtal.




FYRTAL!!!!!!!!!!


Med extra bonus och kasinots tillägg nästan trettiofem papp.

35 000


Blicken panorerar, stannar vid Black Jack borden,
Höga Insatser.

Pengarna bultar av uppmärksamhet.
Förtjänst förtjänar fler förtjänster.




Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-15 14:42



Bookmark and Share


  Connie
Det är frestande! Men man får akta sig för speldjävulen.
2014-12-16

  Respons VIP
Grattis! - om det var du som vann!
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP