Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra under ytan

 

 

Ett sinne som bullrar av begär

glömmer att enkelhet och kärlek

bara

är




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-15 19:47



Bookmark and Share


  walborg
Klarspråk
2014-12-20

  Irene Åberg
Bästa*Nils
Kärleken*Evig*Kram

2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP