Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torkat salt

Imaginära tårar
är
andemeningens bårar

Begravda i torkade kuddar
Evigt förmultnande stundar

Psalmerna sjungna
och kistlocket stängt
Hugna efter paradisets lugna?
Det har vi förträngt

Allt som fanns
blött, kallt
Allt som finns
torkat salt




Fri vers av Oothon
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-16 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oothon
Oothon