Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svavelskandaler

Dunk
Dunk
Dunk

Hjärtat
Basen
Fötterna

Som barn härdades de av
grus och vassa stenar
sommarfötter sa vi



Nu, när vi inte längre vill
vara barn är det

neglegering
dansgolv och
kalla trottoarer
som gjort ytan så hård


Ingen vill längre
pussa på
de små

fötterna degraderade
Kroppsbärare

Kroppen degraderad till själsbärare,
fordon och energibank
älskad för att föra oss genom världen

Väsen som veknar den
stackars kroppen och
stjäl stjärsnstoff ur
skapelsen, skapar
svavelosande skandal




Fri vers (Fri form) av Oothon
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-01 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oothon
Oothon