Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har ont


Var god emot mig

Smärta gör ont
en kniv i ryggen
en rygg mot kniven

Ett ont ord i hjärtat
kan smärta mera
än ett knivstick däri

Var god emot mig
smärtan bränner rött
långt in i själen

Min tillvaro faller
och därmed
förintas mitt jag

Min kropp är transparent
jag är osynlig
bara min själ lyser brännande rött






Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-16 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP