Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökning dödar

Varje gång jag tar ett bloss lånar jag tid av döden som jag kommer att få betala tillbaka




Fri vers av Metafor
Läst 721 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-17 10:20



Bookmark and Share


    frun
Sluta rök då. Jag har fått en väninna att sluta röka. Själv har jag aldrig rökt.
2016-08-08

    ej medlem längre
Denna var väldigt bra!
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Metafor