Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen inställd i brist på intresse


Morgondagen är inställd i brist på intresse

Kemisk glädje

Lämna mig ifred

Androider




Fri vers (Fri form) av Metafor
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-29 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Metafor