Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av saffran i din mun

Vad vet jag om universum och dess
subatomära delar? Eller ens om liv
och traditioner? Vad jag vet är smaken av
saffran i din mun. Du och jag som en
högtid älskling. Varje snöflinga en
förklädd stjärna jag ser blänka i dina
smaragder.




Fri vers av Oladju
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-18 08:55



Bookmark and Share


  axveronika
vacker kärleksförklaring
2014-12-24

  Anya VIP
Vacker titel och de förklädda snöflingorna är verkligen en kärleksförklaring.
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Oladju