Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordrik haiku

Ocean av ord
lägger sig på strandkanten.
Korsordet  löst. 




Bunden vers (Haiku) av Miss M
Läst 414 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-18 13:25



Bookmark and Share


  louisegirl
Tycker om!
2014-12-18

  Lars Hedlin
Gillas!
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M