Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYRKORNA FÖRKUNNAR EN FALSK JESUSGESTALT!

Om JESUS står det i Bibeln, att Han var "full av nåd och

sanning" och om den Ande Han sände i Sitt ställe,

Sanningens Ande, säger JESUS: "Han skall

låta världen FÅ VETA Sanningen i fråga

om synd, rättfärdighet och dom".


Denne JESUS har kyrkorna gjort om till

en kuratorsliknande person, som har

fördrag med våra synder: trots

att inget orent kommer in

i Guds Himmel!


Och JESUS kom för att SKILJA OSS

FRÅN SYNDEN, FRÅN ALL

ORENHET.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-19 10:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, dessvärre. En chokladjesus i västficksformat, som Arne Imsen ofta sade.
2014-12-19

  mare VIP
Så sant!
nu handlar det om
att anpassa sig
då blir Jesus
en stötesten..
man ska t.ex klappa
Islam medhårs
svenska kyrkan
visar klart på det..
lögner håller inte
sanningen vill segra!

2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld