Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUDS ORD: "Kärlekens sammanhållande band"


HITTILLS HAR INTE RING OCH VIGSELBEVIS HINDRAT SKILSMÄSSA

men om kärleken finns kvar

blir också makarna

kvar


hos varandra.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 106 gånger
Publicerad 2014-12-20 15:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har absolut ingen anledning att känna mig träffad, men man undrar varför du håller på som du gör.
Menar du dig tjäna Gud på detta sätt, genom att angripa äktenskapet, som är instiftat av Honom Själv?
Det är bara satanister som är motståndare till vigseln.
2014-12-21

    Sven-Erik Sköld
Känner Du Dig träffad?! Det var inte min mening i så fall. Mvh/S-E
2014-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Då så.
Man undrar hur många av dina vendettor som är personliga.
2014-12-20

    Sven-Erik Sköld
Var inte meningen heller. Mvh/S-E
2014-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Själv lever jag i ett lyckligt och kärleksfullt äktenskap, så jag tar inte åt mig.
2014-12-20

    Sven-Erik Sköld
Om någon stjäl vigselringen och äktenskapsbeviset brinner upp, så går inte makar isär för det: kärleken håller dem samman, och den kan ingen stjäla för dem, eller bränna upp!
Dan Andersson:
"I kärlek den stingande tisteln
blir skön och majregn vattnar
förtorkade land. En ros kan
blomma, en äng bli grön
mitt i ökens förtorkade land"
2014-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Visst. Men vad är det för slags kärlek som inte tål att bli manifesterad på ett anständigt sätt?
2014-12-20

    Sven-Erik Sköld
Kärleken! Mvh/S-E
2014-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Det här är ju petitesser.
Vad är det du försöker försvara?
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld