Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av sorg och heroin

full på heroin
är hur vi fyller upp vår dag
mitt hjärta, mitt huve
du lämna ingenting kvar.
du vet att jag ljuger
när jag säger att allt är bra
du vet att jag ljuger
när jag tittar bort
jag lovar att sluta
men bara om några dar.


Om du bara kunde förstå
att inuti är allt så jävla tomt
mitt hjärta, mitt huve
ja jag har ingenting kvar
eftersom du försvann så snabbt
är nålen allt jag har kvar

du är inte längre den jag älskar
men jag kan ändå aldrig glömma
hur jag mådde när vi va
mitt jävla huve o tankar
om du bara kunde förstå
så kunde jag berätta

att inuti är allt så jävla tomt
oberoende av år
så känner jag ändå samma hål
jag vet att jag kan sluta
men bara om några dar

nålen är det enda du lämnade kvar

jag vet att du ljög
när du sa att inget finns kvar.
mitt hjärta fanns alltid där
och nu tar du
trots att inget finns kvar

jag minns inte längre vem jag va
förlåt mig jag lovar
men kan himlen verkligen ha plats för oss båda

Du vet att jag ljuger
när jag tittar bort
jag kan sluta när jag vill
men bara om några dar

vi kräks i illa mående
du knakar på dörren
vi mår bra så länge du inte vet om vårt mentala hinder
att minnena av dig
är vad som får vårt hjärta att stå still

Jag hatar dig
mer än mig själv
Alla minnen du gav mig
allt slösats bort
alla vet att jag ljuger
när ja säger allt är bra

inuti är allt så jävla tomt
jag minns inte vem jag var
ja jag har ingenting kvar
du lämnade mig skadad och lam

Full på heroin

är hur vi fyller upp vår dag

mitt hjärta, mitt huve
du lämna ingenting kvar.

du vet att jag ljuger

när jag säger allt är bra

du vet att jag ljuger

när jag säger

allt är bra

du vet att jag ljuger

när jag säger

allt är bra




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Thornum
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-20 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thornum
Thornum