Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustration, ilska, screamo, kärlek o hat.


Frustration, ilska, kärlek o hat

Allt ont
som vi sa varenda dag
fortfarande svider
orden än idag
Det gör oss inge bättre
all vår kärlek
allt vårt hat
allt vi trodde
att vi en gång skulle va
tänk på allt sårande
allt jävligt som vi sa
i avundsjuka
brändes vi av hat
jag älskade dig
men de va inte det jag sa

allt ont som vi sa
varenda dag
vad fan är det vi gör
alla lögner
allt hat
jag älskade dig
men det var inte det jag sa
jag ville bara så långt bort från dig
men för varje steg jag tog
så ångrade jag mig

Vad fan är det vi gör
så dumma och unga vi var
jag gav dig en hand
och du tog allt ja har
till inget fanns kvar

tills inget fanns kvar

jag ville bara så långt bort från dig
men för varje jävla steg jag tog
så ville jag tillbaks

och du bad mig o dra
trots alla gyllene dar
du bad mig o dra
trots ingen ville ha dig mer än jag
Du bad mig och dra

varenda dag
allt ont som vi sa
vad fan har vi gjort
emot varandra du och jag
alla lögner
allt hat
jag hatade dig
men det var inte det jag sa
jag menade förlåt
för vad vi gjort emot varandra
du och jag

vi ville bara
så långt bort från varandra
men för varje steg vi tog
så ville vi tillbaks.





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Thornum
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-24 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thornum
Thornum