Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS VILJA

är att Hans församling skall vara

"sanningens stöttepelare

och grundfäste"


Det kan församligen bara vara

om den är UPPFYLLD av

Sanningens Ande,


och kännetecknen på Sanningens Ande

är att Han - enligt JESUS - låter

världen få veta sanningen


om "synd, rättfärdighet och dom" men

kyrkorna i allmänhet har tagit bort

sanningen om "synd" och "dom"


och förkunnar enbart "nåd" i Kristus:

Han som Själv ÄR full av "Nåd

och Sanning".





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 75 gånger
Publicerad 2014-12-21 10:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Församlingen kan inte vara uppfylld av något alls om vi inte är där.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld