Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker du på andra eller bara på dig själv?


Mitt liv i dina händer

du talar högt
jag skriker
en man spyr
hon ryter

du hör bättre än många
jag leker med tinnitus
en man är döv
hon vill inte mer

du gör ett misstag
jag gör bort mig jämt
en man gick vilse
hon vek fel kant av pappret

du leker med de andra barnen
jag busar med min flickvän
en man våldtar din syster
hon knullar runt

du dör gammal och utsliten
jag hänger mig i skogen
en man blir skjuten
hon halkade på fel ställe av vägen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av herrbertrands
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-21 16:20



Bookmark and Share


    psyklist
Jag älskar att den här dikten kan läsas på hundra olika sätt (så upplever jag det iaf). Allra mest gillar jag att läsa du+jag respektive en man+hon som två separata storys. Asgrymt.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

herrbertrands
herrbertrands