Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Rimmade skinkor. Benny Strukelj.


Kritik på en text (1184) kortfattat på rim




En liten tatuering på fyllan
sägs kunna göra snarlik tjänst
och kanske som svart fjäril på hyllan
i ännu ungdomlig spänst.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 17:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rimtiktigt tänkt och skrivet, ja !
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP