Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

odödlig

Jag föddes i gryningen av den moderna människan.
Jag växte upp och såg mina föräldrar åldras och dö medans min ungdom bestod.
Jag såg bygget av den kinesiska muren, romarrikets glansdagar och fall.
Jag har sett jesu födelse och död, den stora böldpesten och fler krig än jag kan räkna till, men min ungom består,
I tiden jag lever i nu kan man komma åt all världens information på något mindre än ett papper.
Min kropp må vara ung, men mitt sinne längtar efter dödens ankomst.




Prosa (Fabel/Saga) av DisplacedBook
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-22 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt stark text! Alltså att du beskriver tiden för att sedan i näsy sista meningen skriva "I tiden jag lever i nu kan man komma åt all världens information på något mindre än ett papper. ". Väldigt bra skrivet!
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

DisplacedBook
DisplacedBook