Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdrag av mitt liv.

"När jag är med dig så känner jag hur hela magen och bröstet blir varmt, en glädje jag inte känt på väldigt länge. När du ler känns det som om jag ska svimma.
Det är därför jag kan sitta och titta på dig utan att säga något, tills du frågar "vad"
Den värmande känslan är beroendeframkallande, det är därför jag blir galen över att inte få träffa dig mer, att du inte vill träffa mig mer."




Fri vers (Fri form) av DisplacedBook
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-02 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DisplacedBook
DisplacedBook