Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvintersyn




Nyis i diket
Karlavagnens silvertråd
Skärva av stjärnfall



© Birgitta Englund Dimitrova 2014




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-23 05:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stjärnspäckat gnister
2015-01-21

  Connie
Ljuvligt vacker!
2015-01-08

  Teresia Ridell
Så vackert !
2014-12-25

  Monika A Mirsch VIP
Ljuset i din dikt
Värmer mig i snöig natt
Bästa julefrid!
2014-12-24

  Onomatoprofet VIP
Hittade du silvertråd? vilken lycka!
2014-12-23

  axveronika
så fint med karlavagnen i diket!
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP