Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att piggna till.


Energisugen



Söta små vågor
i levande kött,
hugsvalar anden,
som varit, rätt, trött.

Kunskap i hjärnan
arbetar däri.
Somt är, blott, Bullshit.
Somt ger energi!

Fara å färde,
tror jag ej det är.
Med denna kvinnan
mot Lyckan, det bär.

Det kan, ju, inte
Meningen vara :
att ej ha nått kul -
å lida, bara!

Så, jag tar emot
all Kraft jag kan få;
Små söta vågor, - - -
Jag vill ha det så!

Drömmar tävlar om
å bli verklighet.
De bra må vinna!
Noll tvekan om det!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-23 22:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Söta små vågor"...det är inte så dumt det...:-)
2014-12-25

  Åsa Njunjes
Ja de bra må allt vinna!! Landar i glädjen i hoppfullt slut.
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf