Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dricker... hjulbent!

Jag dricker månen i nattens alster,
jag fyller svinet med älskvärd lag,
där rosor prunkar och vindar viner,
där ovan molnet stannar jag.

Jag dricker färger i nattens mörker,
jag späker gåsen med gårdagslag,
och huden brister där sinnet brinner,
där ovan trädet dansar jag.

Jag dricker stjärnor i nattens raster,
jag putsar ögat med trötta svar,
så snurrar världen till tankens laster
att läka såren utan var.

Jag dricker flaskan i nattens timma,
jag sover nästan men utan hopp,
att falla över en själslig tanke,
att bränna hjärtat för rätt belopp!





© georgmoller.se






Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-25 04:08



Bookmark and Share

  Kaptenlöjtnant
Snyggt!
2014-12-30

    ej medlem längre
Fint flyt och form!
Gillar mycket!
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller