Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfråga

Vaknar i mörkret
midnatt eller morgondags
bara vargtimmen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-26 07:01



Bookmark and Share


  Connie
Tycker mycket om!
2015-01-19

  Njord
Ja den kommer varje natt antingen man vill eller ej!
Härlig haiku!
2014-12-30

    ej medlem längre
Tycker om din så fina haiku!
2014-12-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fantastisk haiku! Beskriver verkligen tidens tidpunkt i sin kärna...vargtimmen!
Tycker om
2014-12-26

  Anya VIP
Precis så är det....det gäller att ha en klocka bredvid sängen för annars har man ingen koll på mörkret... utom på hur det känns inuti...i vargtimmen. Enastående kärnfullt och talande!
2014-12-26

  Ronny Berk
tidlös haiku , ja !
2014-12-26

  limerick
Du beskriver fint ensamhetens essens som man gör bäst i att somna ifrån - om man kan.
2014-12-26

  Jan Widströmer VIP
Vargtimmen känner jag, situationen känns igen, här väl fångad, sas som i ett nötskal, som haiku.
2014-12-26

    ej medlem längre
Bra haiku Gunnel!
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP