Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvärdering

Årets plastjulgran
ser vacker och äkta ut
barrar till och med




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-27 08:17



Bookmark and Share


  Connie
Härlig humor, galet bra ;)
2015-01-20

  Gunwale VIP
Jaså plasten ramlar sönder, kanske bättre med en liten äkta grankvist nästa år... En riktigt trevlig haiku!!
2015-01-02

  Njord
Ler åt din text med den fyndiga sista raden !
2014-12-30

    ej medlem längre
Bravo Gunnel!
2014-12-27

    ej medlem längre
Bravo!
2014-12-27

  Anya VIP
hahaha Jaa du vi har en plastgran som är 23 år eller nått och den barrar den med. Bra Gunnel!
2014-12-27

    ej medlem längre
Den var bra!
2014-12-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Klockren haiku! Kul och härlig...
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP