Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättningen av annan dikt!


Du ger dig rätt

du kallar mig för dum
du kallar mig främmande
detta är min del av din trogenhet
jag dör av all svek som du skänkte mig

numera umgås du med de smarta
vad enkelt du ger dig helt rätt
med ditt hjärtats signatur och
tillstånd, kallar du mig dum

numera har du dig helt nya vänner
trots att du kallar mig främmande
men jag är glad att du är lycklig

detta är min del av din trogenhet
hela min värld är full av din svek
men jag tar mina tårar som vittne
gå du, men jag dör för dig varje dag.




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 162 gånger
Publicerad 2014-12-27 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS